Perfektní čistota v potravinářství vyžaduje dokonalá řešení
Výroba potravin podléhá přísným hygienickým předpisům, které platí jak pro vlastní výrobní prostory tak také pro prostory, ve kterých probíhají procesy předcházející výrobě a následné procesy. Nové nebo přísnější normy, jako HACCP a standardy ISO a IFS, kladou na stroje a celková řešení zvýšené požadavky. Systém KÄRCHER s čisticími stroji, příslušenstvím a čisticími prostředky z vlastního vývoje a vlastní výroby pokrývá všechny druhy použití v oblasti mokrého a suchého čištění a hodí se pro všechny druhy nečistot.
KÄRCHER je váš partner, se kterým jste silnější. Pro společnost s vysokými nároky na čištění být lepší nebo silnější než konkurence znamená především splňovat ještě vyšší standardy a zároveň možnost pracovat ještě hospodárněji. Díky ještě většímu výkonu při nižší spotřebě, ještě delší životnosti strojů a ještě lepší ochraně životního prostředí.
Čisticí stroje: |
Použití: |
|
- Vysokotlaké čističe |
Suché čištění Rychlé, efektivní a hlavně bezpečné čištění velkých ploch suchou cestou...více>> |
|
Mokré čištění Každodenní čištění pro zachování hygieny a bezpečností...více>> |
||
Úklid a čištění kanceláři Výkonné a efektivní čištění kanceláří a sanitárních místností...více>> |
||
Čištění venkovních ploch Odstranění nečistot z příjezdů, nakládacích zón, parkovacích ploch a ostatních volných ploch...více>> |