Pro nejlépe udržované hotely a restaurace
Důsledný management hygieny představuje dnes v moderním hotelnictví a moderní gastronomii standard. Slouží ve prospěch hostů a je odrazem sebereflexe příslušného podniku. Navíc lze zařízení při profesionální údržbě déle používat. Ten, kdo uvažuje takto hospodárně, investuje do čisticích systémů KÄRCHER: vyznačují se úspornou spotřebou, intuitivním ovládáním a mimořádně dlouhou životností.
Čisticí stroje: |
Použití: |
|
- Vysokotlaké čističe |
Vstupní zóna a recepce
Program KÄRCHER pro udržované vstupní prostory a zářivé uvítání hostů...více>> |
|
Pokoje a koupelny
Program KÄRCHER pro čistotu a hygienu...více>> |
||
Wellness
Program KÄRCHER pro relaxaci a zdraví...více>> |
||
Kuchyně a restaurace
Program KÄRCHER pro ryzí požitek...více>> |
||
Venkovní prostory, parkoviště a podzemní garáže
Program KÄRCHER pro kvalitní okolí a zázemí...více>> |